Michael Flæng Sand
Salgschef og Indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Michael er udlært mekaniker ved Peugeot i Herning og har arbejdet i bilbranchen i over 20 år. Michael etablerede Skærbæk Autohandel i 2003 og var indehaver i 10 år. Derefter fusionerede Skærbæk Autohandel med Snejbjerg Autoteknik, hvor de skabte S&S Bilhus. Michaels speciale er køb og salg af specialbiler, og bilfinanciering.

Brian Bach
Skadecenter, administration og indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Brian har været i bilbranchen siden 1991, hvor han blev udlært mekaniker hos Peugeot i Herning. Han har derefter hovedsagligt beskæftiget sig med amerikaner biler og andre luksusbiler. Udover at have stor ekspertise inden for custom cars, har han også arbejdet hos Lauge Jensen som produktions- og indkøbs chef. Brian var indehaver af Snejbjerg Autoteknik og fusionerede med Skærbæk Autohandel under navnet S&S Bilhus.

Allan Madsen
Værkfører og Indehaver
Tlf.: 72 20 72 02

Allan er udlært ved Peugeot i Herning og har efterfølgende været mekaniker ved VW Ikast, Citroen i Herning samt Pedersen og Graversen Automobiler i Herning.
Allans stærke sider er varevogne samt VW, Audi, Peugeot og Citroen.
Allan har været mekaniker hele hans arbejdsliv, hvilket gør ham meget rutineret og alsidig.

Laust Schrøder
Mekanikersvend
Tlf.: 72 20 72 02

Laust er landmandssøn og er altid klar på at yde en ekstra indsats for at få det hele til at lykkedes så kunderne er tilfredse. Laust går altid positivt ind i alle opgaver og er bestemt ikke bleg for at springe ud i noget nyt.

Andreas Knudsen
Mekanikersvend
Tlf.: 72 20 72 02

Andreas er udlært ved Aunetto der har speciale i Citroen og Peugeot. Derefter har han været mekaniker ved Pers Speedshop som har speciale i amerikanerbiler. Andreas er rigtig dygtig både teknisk og mekanisk og han fik faktisk 12 til hans svendeprøve.

Frederik Pedersen
Mekanikerlærling
Tlf.: 72 20 72 02

Kasper Rørstrøm
Mekanikerlærling
Tlf.: 72 20 72 02

Villy Andersen
Alt mulig mand og chauffør
Tlf.: 72 20 72 02